Få lavet den rigtige og bedste støbning til jeres brug

Drømmer du om at bygge et nyt hus, hos BBT Entreprise kan vi lave hele entreprisen for dig som starter ved fundamentet i huset, vi kan med tryghed hjælpe dig men støbningen samt resten af projektet hvis dette skulle være nødvendigt.

Med mange års erfaring inden for murerarbejde og støbning, er din opgave i trygge hænder hos os. Vi har høje faglige standarder, og skræddersyr løsninger til byggeprojekter, på den måde får du den bedste støbning. 

Et hav af muligheder

Valg af støbning og nybyggeri kan være en stor beslutning, og du er måske i tvivl, om hvordan det skal gøres. I så fald er du i trygge hænder hos os. Med vores store ekspertise inden for murerarbejde og støbning, yder vi kyndig vejledning. Derudover er vi med hele vejen i projektet, så du får et holdbart resultat, som opfylder dine drømme.

Vi tilbyder blandt andet følgende:

  • Støbning af Hovedgulv
  • Støbning af Nichegulv
  • Støbning af Fundament

Hovedgulv

Ved normal støbning af hovedgulv bruger vi murergrus 0 – 4 mm samt cement som vi blander sammen til en støbemix vi derefter bruger til at støbe gulvet med.

Nichegulv

Ved støbning af niche laves det typisk med samme støbemix som ved normal støbning, dette laves blot med det ønskede fald mod det afløb der bliver monteret til nichen.

Fundament

Ved støbning af fundament vil der først blive lagt sokkelramme omkring fundamentet hvorefter der vil blive påført en større mængde støbemix som enten vil blive påført via håndkræft eller pumpebil. 

Start projektet allerede i dag 

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Så kontakt os i dag, så vi kan starte dialogen omkring dine badeværelses drømme. Vi kan kontaktes på telefon 23 60 36 66 eller ved at udfylde formularen her.