Lad drømmen blive en realitet

Står du overfor et nybyg- eller tilbygningsprojekt? Så er du det rette sted. Hos BBT Entreprise har vi mere end 33 års erfaring med nybyggeri og tilbygninger. Vores murerarbejde bliver altid udført af fagudlærte folk. Ved at vælge os til at stå for din opgave, er du dermed sikret et holdbart og tilfredsstillende resultat. Vi møder altid op med et smil, og lytter til dine behov og forventninger. 

Hos BBT Entreprise er vi med hele vejen, og vi efterlader aldrig en opgave før resultatet er tilfredsstillende for begge parter. Vi udfører blandt andet opgaver såsom skalmuring, hvor vi kan forvandle dit hjem, så det ligner en drøm. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Hos os er dit nybyg- eller tilbygningsprojekt derfor i trygge hænder. 

Få udført din nybyg- eller tilbygningsopgave af passionerede fagudlærte murere, som vægter kvalitet fremfor kvantitet. Vi sætter lidt mere tid af hos vores kunder, så der med garanti ikke er nogen fejl eller mangler. Derudover er vi medlem af Dansk Håndværker Garanti, som er din sikkerhed for et slutresultat i høj kvalitet.

Miljørigtige løsninger til gennemsigtige priser

Vi tror ikke på, at kvalitet skal koste en formue. Vi sørger derfor altid for at finde den optimale løsning, til en fornuftig pris. Der er gennemsigtighed i vores priser, og vi overholder altid det aftalte. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser på din regning.

Vi er kvalitetsbevidste, og vores mindset er bæredygtigt. Derfor anvender vi altid miljøvenlige produkter, når vi udfører murerarbejde såvel som malerarbejde. Dette sikrer dig det absolut bedste indeklima efter opgaven er udført. 

Få et uforpligtende tilbud allerede i dag

Kontakt professionelle murere, som kan sikre dig et holdbart resultat af dit nybyg- eller tilbygningsprojekt. Kontakt os og lad os starte dialogen allerede i dag. Vi kan kontaktes på telefon 23 60 36 66 eller udfyld formularen her for at indhente et tilbud