Gennemført håndværk af fagudlærte folk

Vi er af den overbevisning, at forarbejdet er det vigtigste fundament for et holdbart og flot resultat. Derfor søger vi altid for, at alle overflader bliver korrekt forbehandlet, inden vi begynder arbejdet. Her sliber vi alle paneler og dørkarme, såvel som vasker alle overflader grundigt. Derudover sørger vi for at spartle i nødvendige områder. Dette kan eksempelvis være områder, hvor der har siddet skruer, eller hvor der er ridser og skrammer. Herefter sørger vi for at male din facade, så du får et smukt resultat, som du kan være tilfreds med.

Hos BBT Entreprise bliver vores malerarbejde kun udført af fagudlærte malere. Vi er professionelle i vores tilgang til enhver opgave, og kommer altid til tiden. Vi har mange års erfaring inden for malerbranchen, og er derfor eksperter på området. Hos os er din maling af facader derfor i gode hænder. 

Malerarbejde udført med miljørigtige løsninger 

Vi er kvalitetsbevidste, og har stort fokus på bæredygtighed. Derfor anvender vi altid miljøvenlige produkter, når vi udfører malerarbejde. Alle vores malerprodukter er miljømærket kvalitetsmaling

Til træværk anvender vi eksempelvis polyuretanforstærket maling, som giver dig en stenhård overflade. Dette sikrer dig holdbarhed udover det sædvanlige og nedsat slitage.

Vi anbefaler altid, at du allierer dig med fagudlærte malere, når du skal have malet din facade. På den måde undgår du fejl, og sikrer dig et drømme resultat. Hos os er en aftale en aftale, og du kan derfor trygt stole på, at du får opfyldt alle dine forventninger. Vi er ikke tilfredse, før du er tilfreds.

Få et godt tilbud på maling af facader

Står du, og skal have malet dine facader på huset? Så er BBT Entreprise det rette valg. Kontakt os allerede i dag, så vi kan starte dialogen omkring dit projekt. Vi kan kontaktes på telefon 23 60 36 66 eller ved at udfylde formularen her.