Gulvslibning

Når vi udfører afslibning af dit trægulv, bedømmes der først ud fra hvilken behandling dit gulv egentlig har behov for.

Er lakken blevet slidt ned, men ikke bærer præg af dybe ridser, så vil gulvet kun have behov til en let slibning. Det vil foregå på den måde at vi anvender en maskine som foretager en grov slibning af gulvets overflade, efterfulgt af yderligere slibning som vil blive foretaget med finere og finere poleringspuder. Dette udføres for at opnå en pæn og glat overflade som slutresultat.

Hvis gulvet dog har mærker eller ridser med en vis dybde, rækker en let overfladeslibning måske ikke. For at opnå det bedste resultat, sørger vi selvfølgelig for professionel rådgivning hele vejen, og udfører den type afhøvling som lige dit gulv trænger til. Når der skal afhøvles, vurderer vi den rette dybde som gulvet skal høvles ned til, for at vi opnår den glatte overflade uden mærker fra tidligere. Derefter polerer vi gulvet med forskellige grovhed så gulvet bliver jævnt og pæn.

Om gulvet skal afhøvles og slibes, eller kun overfladeslibes, afsluttes hvert trægulv med en behandling af lak, enten hvid eller naturlig mat lak, eller en ludbehandling. Dette er selvfølgelig vurderet ud fra den type gulvslibning der udføres, hvilken type træ der bliver slebet, for at afgøre den helt rette finish så vi kan få det til at skinne som et helt nyt trægulv.

Letslibning/Polering 60 kr pr kvm
Bestående af:

2- 3 gange Letslibning/Polering (efter behov)

 

3 x Gulvlak

 

Mellemslibning 80 kr pr kvm
Bestående af

2 – 3 gange mellemslibning (efter behov)

 

1 – 2 gange Letslibning/Polering (efter behov)

 

3 x Gulvlak

 

Fuldslibning 110 kr pr kvm. bestående af:

2 – 3 x Grovslibning (efter behov)

 

2 x Mellem slibning

 

1 x Letslibning/Polering

´

3 x Gulvlak