Gør din badeværelsesdrøm til virkelighed

Drømmer du om et nyt badeværelse eller skal det nuværende renoveres? Måske mangler du plads i dit nuværende badeværelse, og vil have et større? Måske ønsker du en bestemt stilart? Eller måske trænger dit nuværende badeværelse bare have en kærlig hånd? Hvor end det er det ene, det andet eller noget helt tredje, så er du det rette sted. Hos BBT Entreprise brænder vi for, at gøre drømme til virkelighed.

Med mange års erfaring inden for murerarbejde og badeværelser, er din opgave i trygge hænder hos os. Vi har høje faglige standarder, og skræddersyr løsninger til badeværelser. På den måde får du et badeværelse, som forener arkitekturen i dit hus, er funktionelt og elegant. Men måske vigtigst af alt, et badeværelse, som opfylder dine behov og drømme. 

Et hav af muligheder

Valg af badeværelse kan være en stor beslutning, og du er måske i tvivl, om hvordan det skal gøres. I så fald er du i trygge hænder hos os. Med vores store ekspertise inden for murerarbejde og badeværelser, yder vi kyndig vejledning. Derudover er vi med hele vejen i projektet, så du får et holdbart resultat, som opfylder dine drømme.

Vi tilbyder blandt andet følgende:

  • Nedrivning af fliser
  • Opbankning af gulv
  • Støbning af det nye gulv
  • Fliser og klinker
  • Fuge og vådrumssikring

Passer ovenstående ikke på dit badeværelsesprojekt, så skal du ikke tøve med at kontakte os alligevel. Vi udfører alle typer badeværelser opgaver, store som små. Hos os får du murerarbejde i kvalitet udover det sædvanlige.

Start projektet allerede i dag 

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Så kontakt os i dag, så vi kan starte dialogen omkring dine badeværelses drømme. Vi kan kontaktes på telefon 23 60 36 66 eller ved at udfylde formularen her.